Call Center: 021.352.00.70 / 031.824.30.59 | Tel mobil: 0799313331 / 0799313332 | Cercetare Imunoinstant: 021.350.31.18 / 031.824.30.57

Imunoinstant anti-virusul Varicelo-Zosterian

Imunoinstant anti-virusul Varicelo-Zosterian

28,50 lei

IMUNOINSTANT anti Virusul varicelo-zosterian este un produs obţinut din gălbenusul ouălor hiperimune recoltate de la găini (Gallus domensticus) imunizate cu antigenul tulpina Oka vie, atenuată a virusului varicelo-zosterian.

Categorie:

Descriere

Mod de folosire: La adulţi produsul se utilizeaza per os (pe cale orală) seara, înainte de culcare. Înainte de utilizarea produsului este obligatoriu să se efectueze igiena orală. Se desigilează dopul flaconului cu lichid steril şi se ingeră conţinutul, în reprize, astfel: se utilizeaza câte 10-15 ml de lichid/repriză, se face gargară şi se înghit; procesul se repetă până la terminarea întregului conţinut. Gargara trebuie să dureze pentru tot conţinutul minim 2 minute. După ingerarea soluţiei buvabile nu se consumă alimente şi băuturi până dimineaţa.

Perioada de utilizare recomandată a produsului IMUNOINSTANT anti-virusului varicelo-zosterian este de minim 10 zile; ea poate fi prelungită la recomandarea terapeutului în funcţie de afecţiunea diagnosticată. Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea produsului cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atenționari: Produsul se folosește ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.
Produsul IMUNOINSTANT anti-virusului varicelo-zosterian este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.
Conținutul unui flacon este pentru o singură utilizare.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
Precauții de utilizare: Nu se administrază persoanelor cu alergie la ou.

Condiţii de pastrare: IMUNOINSTANT anti Virusul varicelo-zosterian Se păstrează la temperatura de 2 – 8°C.

Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al producătorului.