Call Center: 021.352.00.70 / 031.824.30.59 | Tel mobil: 0799313331 / 0799313332 | Cercetare Imunoinstant: 021.350.31.18 / 031.824.30.57

PRO-Egg White ENERGY

PRO-Egg White ENERGY

35,50 lei

PRO-Egg White ENERGY reprezintă o pulbere provenită din albuş din ouă recoltate de la găini domestice (Gallus domesticus), crescute în hale proprii, uscat prin liofilizare/atomizare.

Categorie:

Descriere

Acțiune și informații despre produs:
PRO-Egg White ENERGY Pulbere este un supliment energetic cu conţinut proteic total de peste 40%. Proteina conţinută se caracterizează printr-un nivel ridicat al absorbţiei pe segmentul intestinal; aceasta se realizează lent pe parcursul a 3-4 ore.
PRO-Egg White ENERGY Pulbere este recomandat pentru persoane adulte care efectuează un efort fizic sporit, precum: sportivi de performanţă, culturişti, soldaţi în activitate; de asemenea este recomandat ca supliment alimentar datorită conţinutului proteic ridicat în diferite diete, precum şi pentru un regim de viaţă sănătos.

Mod de utilizare: La adulţi: A se administra 1-2 plicuri pe zi, cu 3-4 ore înainte de realizarea unui efort fizic sporit. Produsul se administrează pe cale orală, dizolvat în lichide reci sau călduţe – lapte, iaurt, apă, sucuri de fructe etc. Se recomandă prepararea unui plic la 250 ml lichid (echivalentul unui pahar). În funcţie de preferinţe se pot face şi amestecuri mai concentrate. Pentru o omogenizare corespunzătoare se recomandă adăugarea pulberii peste lichidul rece/călduţ.

Reacţii adverse posibile: La dozele recomandate nu există.

Atenționari: : A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor mici.
Produsul PRO-Egg White ENERGY Pulbere este un supliment alimentar si nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată, corespunzătoare unui stil de viaţă sănătos.
Produsul nu se va încălzi, găti şi nu se va adăuga în lichide fierbinţi.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
A se consuma în maximum 24 ore de la deschiderea ambalajului original.
A se consuma cu precauţie de către subiecţii cu fond alergic.

Sarcina şi alăptarea: Produsul PRO-Egg White ENERGY Pulbere se poate administra în timpul sarcinii şi în timpul perioadei de alăptare; cereţi întotdeauna sfatul medicului în provinţa administrării acestui produs.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Produsul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Recomandări: pe zonele afectate, în dermatie, dermatoze, plăci psoriazice, plăgi deschise suprainfectate cu diverse microorganisme, prurit, acnee, arsuri, plăgi postoperatorii, micoze cutanate.

Precauții de utilizare: Produsul poate fi administrat pe o perioadă îndelungată!
Nu se va administra persoanelor alergice la ou!

Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al producătorului.