Call Center: 021.352.00.70 / 031.824.30.59 | Tel mobil: 0799313331 / 0799313332 | Cercetare Imunoinstant: 021.350.31.18 / 031.824.30.57

Unguent PV

Unguent PV

61,88 lei

Prin pulberea liofilizată de ou hiperimun înglobată în produs, acesta se caracterizează printr-un conţinut bogat de Imunoglobuline Y (IgY) polispecifice – anticorpi produşi de găină (Gallus domesticus).

Categorie:

Descriere

Acțiune și informații despre produs:
Unguent PV este un produs obţinut din ouă recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene bacteriene şi micotice. Acesta prezintă un conținut bogat de imunoglobuline polispecifice extrase din gălbenuș de ou (IgY), pentru aplicaţii locale pe leziuni şi plăgi deschise suprainfectate cu diverse microorganisme patogene.

Mod de utilizare: Produsul se foloseşte pentru aplicaţii cutanate, de 2 – 3 ori pe zi, după toaleta locală. Acesta se utilizează pentru toată suprafața plăgii sau a zonei afectate, fără aplicarea bandajului. Perioada de utilizare recomandată a produsului Unguent PV este de minimum 10 zile; ea poate fi prelungită de către medicul terapeut, în funcţie de gravitatea leziunilor.
Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea cu soluţia buvabilă IMUNOINSTANT multiplu şi cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atenționari: A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A se evita contactul cu ochii.
A se utiliza de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
A se utiliza cu precauţie la subiecţii cu fond alergic.
Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii si alăptării.

Recomandări: plăci psoriazice, prurit, acnee, arsuri, plăgi postoperatorii, micoze cutanate.

Precauții de utilizare: Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie la ingredientele produsului.

Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al producătorului.