Cui se adresează produsele cu IgY din gama Imunoinstant

Oul hiperimun și produsele din gama Imunoinstant ajută la întărirea sistemului imunitar și la menținerea stării de bine a întregului organism. Produsele pot fi folosite de persoanele de toate vârstele (copii, adulți și vârstnici), cu un sistem imunitar slăbit (diabet, boli cronice etc.), mai ales în cazul expunerii la o situație provocatoare, determinată de infecții cu unul dintre agenții patogeni față de care, în oul hiperimun, există imunoglobuline Y specifice. Produsele sunt recomandate persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, care se confruntă cu fenomenul de imunosenescență (slăbirea sistemului imunitar). De asemenea, la fel de benefică este administrarea imunoglobulinei Y la copii, aceștia deținând un sistem imunitar în curs de maturizare.

În Japonia, imunoglobulina Y se administrează pacienților din spitale pentru prevenirea infecțiilor nosocomiale (intraspitalicești).

Se pot administra persoanelor clinic sănătoase, dar care urmează să treacă prin perioade de stres imunitar de genul: integrarea copiilor în colectivități noi, schimbarea locului de muncă, schimbările de temperatură resimțite mai ales primăvara și toamna.

Imunoglobulinele Y din produsele Imunoinstant sunt adjuvante în boli autoimune.

Administrarea pe cale orală de imunoglobuline antimicrobiene din oul de găină reprezintă o modalitate eficientă de a asigura imunitate împotriva unei varietăți de agenți patogeni virali sau bacterieni; astfel, se reduc consumul de antibiotice și riscul de creștere a rezistenței la antimicrobiene (Pătrașcu, Chiurciu, 2016).

În concluzie, consumul Oului Hiperimun sau al produselor din gama Imunoinstant simplifică prevenția unei palete largi de boli infecțioase, mai ales că aceste produse sunt 100% naturale, se adresează tuturor categoriilor de vârstă și au o singură contraindicație, respectiv aceea de a nu fi consumate de către persoanele cu alergie la componentele din ou.

Reguli pentru administrarea corectă și eficientă a imunoglobulinei Y (IgY)

Laboratorul de Cercetare-Dezvoltare IMUNOINSTANT din cadrul Romvac Company S.A. folosește imunoglobulina Y ca mijloc terapeutic extrem de eficient împotriva germenilor patogeni specifici și care sunt rezistenți la antibiotice. Aceste produse a căror substanță activă este imunoglobulina Y sunt obținute din ouă hiperimune și sunt 100% naturale. Principala lor utilizare este terapia afecțiunilor determinate de germeni multirezistenți.

ATENȚIE! Pentru administrarea eficientă a produselor cu IgY este imperioasă respectarea anumitor reguli. Prima este identificarea CORECTĂ a infecției bacteriene! Este foarte important ca produsul, care este cu specificitate, sa fie administrat exact pentru bacteria împotriva căreia trebuie să acționeze și conform unui protocol terapeutic stabilit de către medic și sub supravegherea acestuia.

Administrarea imunoglobulinei specifice nu se realizează după o schemă și o perioadă de timp standard. În plus, eficiența produsului este strâns legată de administrare fără întrerupere a imunoglobulinei Y, pe toată perioadă de terapie. Modul de administrare a imunoglobulinei Y se recomandă în funcție de starea de sănătate a fiecăreui pacient atât înainte, cât și în timpul terapiei cu acest anticorp.

Durata terapiei cu imunoglobulină Y este influențată în mod hotărâtor, și de vechimea infecției; o infecție cronică poate necesita o perioadă mai lungă de administrare a IgY-ului specific. De aceea, monitoarizarea permenentă și adaptarea schemei de terapie de către medic, în funcție de răspunsul sistemului imunitar al fiecărui pacient este de importanță crucială în administrarea corectă a imunoglobulinei Y.

Specialiștii de la Romvac Company S.A. sunt printre primii din lume care au folosit bacterii recoltate de la subiecți umani pentru obținerea unei terapii personalizate. Astfel, întrucât produsele Imunoinstant nu pot acoperi întreaga paletă de infecții bacteriene, fungice și virale cu care pacienții umani se confuntă, s-au făcut demersuri pentru obținerea unor produse personalizate adaptate la patologia ficărui pacient. Rezultatele obținute în urma terapiei personalizate sunt uimitoare: vindecarea clinică este rapidă, iar testările bacteriologice cu rezultat negativ confirmă eliminarea agentului patogen din organism.