Termeni si conditii

Designul si continutul prezentului site apartin in exclusivitate Societatii Romvac Company SA si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

SC. ROMVAC COMPANY SA, cu sediul in oraşul Voluntari, Şoseaua Centurii nr.7, Judeţul Ilfov, cp.077190, înregistrată la Registrul Comerţului de pe lânga Tribunalul Bucureşti sub numărul J/23/754/2001, CUI 482384, cont bancar deschis la BCR-Unirea, RO66 RNCB 0082 0030 8114 0001, Tel: 021-350.31.06., Fax: 021-350.31.10, e-mail : romvac@romvac.ro, este societatea care comercializeaza produsele in cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.imunoinstant.ro

1. DEFINITII

Termenii “site”, “acest site” si “site-ul” folositi in acest document se refera la site-ul www.imunoinstant.ro

Vizitator – orice persoana care acceseaza site-ul www.imunoinstant.ro , indiferent de motiv.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre Romvac Company SA (electronic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Romvac Company SA. si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

Prin „continut” intelegem:
• toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• continutul oricarui e-mail trimis utilizatorilor sau clientilor sai de catre Romvac Company SA prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de Romvac Company SA. intr-o anumita perioada.

Cont – sectiune din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre acestia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Romvac Company SA si client, prin care acesta transmite Societatii Romvac Company SA intentia sa de a achizitiona produse prin intermediul site-ului www.imunoinstant.ro.

Client – persoana fizica care are calitatea de utilizator al site-ului www.imunoinstant.ro si care a plasat cel putin o comanda pe acest site.

Contract la distanta – orice contract incheiat intre profesionist si consumator in cadrul unui sistem de vanzari sau de prestare de servicii la distanta organizat, fara prezenta fizica simultana a profesionistului si a consumatorului, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta, pana la si inclusiv in momentul in care este incheiat contractul.

CAMPANIE – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul site-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Romvac .

NEWSLETTER / ALERTA – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre Romvac intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Romvac cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre Romvac catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Romvac , indiferent de modalitatea de livrare;

Date personale – informatiile pe care le colectam de la dumneavoastra, pe baza carora puteti fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastra, CNP, adresa, numarul de telefon (inclusiv numarul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, varsta, sexul si starea civila, dar mai pot include si alte informatii, cum ar fi obiceiuri si preferinte la cumparaturi si detalii ale stilului de viata, precum pasiuni si interese.

Prin folosirea Siteului/Continutului/Serviciului, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitatile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta raspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice alta natura produse Siteului, Continutului, Serviciului, Romvac Company SA sau oricarui tert cu care Romvac Company SA are incheiate contracte, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Acest Site este adresat doar utilizatorilor persoane fizice care au cel putin 18 ani, care au parcurs etapele inregistrarii corespunzatoare si care nu au fost suspendati sau inlaturati de catre Romvac Company SA , indiferent de motivul suspendarii sau al inlaturarii. Posibilitatea de a comanda online este disponibila doar persoanelor cu domiciliul in Romania. Devenind utilizator, Romvac Company SA va considera ca persoana intruneste conditiile sus mentionate

2. ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

2.1 Inainte de a viziona acest site, va rugam sa cititi cu atentie precizarile urmatoare. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc prezentul site. Accesarea site-ului si folosirea aplicatiilor sale presupun acceptarea explicita sau implicita a tuturor Termenilor si Conditiilor publicate, acestea avand valoare contractuala deplina.

2.2 Romvac Company SA isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului site. In aceasta situatie, Romvac Company SA. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina ce va aparea in momentul accesarii site-ului. Folosirea in continuare a site-ului de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse prezentului contract.

3. CONTINUTUL SITE-ULUI

3.1 Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Romvac Company SA., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

3.2 Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

3.3 Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre www.imunoinstant.ro, produsele comercializate, opiniile utilizatorilor despre produse cat si alte informatii considerate de Romvac Company SA. ca fiind de interes pentru utilizatori.

3.4 Romvac Company SA isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe acest site. Romvac Company SA isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Implicit, Romvac Company SA nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga Romvac Company SA. la nicio actiune. Preturile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.
3.5 De obicei, informatiile sunt puse gratuit la dispozitia utilizatorilor. Cu toate acestea, Romvac Company SA. isi rezerva dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

4. COPYRIGHT

Cu exceptia opiniilor postate de catre utilizatori, continutul site-ului www.imunoinstant.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Romvac Company SA. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Asadar, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul Romvac Company SA, a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

5. ACCES SI INREGISTRARE CA UTILIZATOR

5.1 Pentru a va inregistra ca utilizator pe site-ul www.imunoinstant.ro, sunteti obligat sa:
1) furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra, astfel cum va sunt solicitate prin formularul de inregistrare al site-ului;
2) actualizati, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare.
5.2 Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Romvac Company SA. are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.
5.3 Romvac Company SA. poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite justificarea atitudinii sale, sa suspende sau sa interzica accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.
5.4 Prin inregistrarea ca utilizator vi se va solicita sa alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.
5.5 Prin utilizarea formularului de inregistrare utilizatorul permite Romvac Company SA sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzand si mijloacele electronice, respectiv posta electronica (e-mail, SMS). Completarea partiala sau integrala a formularului de contact si trimiterea acestuia nu reprezinta in nici un fel un angajament din partea Romvac de a contacta utilizatorul sau clientul. Accesarea Site-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate Romvac se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului. Astfel, Romvac , va considera ca utilizatorul sau clientul, consimte la primirea notificarilor din partea Romvac Company SA in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe site.

5.6 In cazul in care administratorii site-ului va vor suspenda contul de utilizator, nu veti fi indreptatit la primirea niciunei despagubiri.

5.7 Romvac isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract incheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

6. Newslettere si alerte

6.1 In momentul in care, Utilizatorul sau Clientul isi creaza un Cont pe Site, accepta Termeni si Conditii exprimandu-si acordul cu privire la primirea de newslettere si/sau alerte din partea Romvac Company SA , transmise prin posta electronica (e-mail, SMS) si/sau apel telefonic. Optiunea cu privire la acordul emis de catre Client sau utilizator, poate fi modificata in orice moment
6.2 Datele preluate de la un utilizator sau client, in scopul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor, pot si vor fi folosite de catre Romvac Company SA in limitele Politicii de confidentialitate.
6.3 Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor de catre utilizator sau client se poate face in orice moment:
6.3.1 folosind legatura special destinata din cadrul oricaror newslettere si/sau alerte primite sau apeland numarul de telefon afisat pe site in sectiunea “contact”;
6.3.2 prin folosirea optiunilor disponibile in Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere si/sau alerte;
6.3.3 prin contactarea Romvac , utilizand instrumentele dinsponibile pe site la sectiunea “SUPORT”, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta.
6.4 Renuntarea la primirea newslettere-lor si/sau alertelor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru document.
6.5 Romvac isi rezerva dreptul de a selectiona utilizatorii sau clientii care si-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte catre care va trimite astfel de notificari, cat si dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client, fara nici un angajament ulterior din partea Romvac , In acest caz, utilizatorul sau clientul se poate adresa Departamentului Relatii cu Clientii al Romvac pentru a primi justificarile necesare in legatura cu orice decizie si/sau actiune intreprinsa de Romvac Company SA , in sensul prezentului articol.
6.6. Romvac nu va include in newslettere si/sau alertele transmise utilizatorului, nici un alt fel de material publicitar sub forma de continut care sa faca referire la vreun tert care nu este partener al Romvac Company SA, la momentul expedierii newslettere-lor si/sau alertelor.

7. Politica de confidentialitate

7.1. Romvac colecteaza date cu caracter personal si date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
• trimiterea de newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) si/sau prin apel telefonic;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
• contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
• scopuri statistice.
7.2 Prin crearea Contului, fiecare utilizator sau client si-a exprimat consimtamantul ca Romvac Company SA sa colecteze si sa adminstreze datele acestuia cu caracter personal, in conditiile si cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obtine de la Romvac , printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
d) in virtutea înregistrării voluntare pe websitul Romvac sau a accesarii (comandarii) produselor/serviciilor 7.3 Romvac , utilizatorul sau clientul este de acord cu (işi dă consimţământul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către Romvac în propriul sistem informatic, atât manual cât şi automat, în scopurile enunţate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protectia si prelucrarea datelor personale. Dacă utilizatorul sau clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de catre Romvac , acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul şi de a nu oferi companiei Romvac date cu caracter personal.
7.4 Oricare utilizator are dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare prin transmiterea catre Romvac a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata si semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.
7.5 Romvac poate sa colecteze involuntar si alte date (adresa IP, ora vizitei, locul de unde se face accesul, nume si versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alti parametri) furnizati de catre browserul internet prin intermediul caruia se face accesul la site si pot fi folosite de catre Romvac Company SA pentru a imbunatati serviciile oferite Clientilor sau Utilizatorilor sai, sau cu scop statistic; exceptie face cazul in care sunt incalcate prevederi ale documentului, in eventualitatea cazului in care rezultatul actiunilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natura de partea Romvac Company SA si/sau al eventualilor terti cu care Romvac Company SA are contracte de parteneriat in acel moment. De asemenea, Romvac Company SA utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor; Romvac Company SA folosește, de asemenea, studii de satisfactie a clientilor privind serviciile conexe ale Romvac Company SA. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite in scopul adaptarii ofertei la asteptarile clienților Romvac Company SA. Clientul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunta în orice moment la participarea in cadrul sondajului fara furnizarea datelor si fara niciun impact negativ asupra sa in cazul manifestarii dreptului de renuntare.
7.6 Clientul are dreptul de a se opune colectarii datelor sale personale si sa solicite stergerea acestora, revocandu-si astfel acordul dat pentru document, si renuntand astfel la orice drept implicit specificat in acesta si fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata pretinde celeilalte daune-interese.
7.7 Pentru exercitarea drepturilor sale Clientul sau Utilizatorul se va adresa Romvac Company SA, prin accesarea uneia din modalitatile stipulate in cadrul prezentului contract.
7.8 Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarat initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista.
7.9 Politica de confidentialitate Romvac Company SA se refera doar la datele furnizate voluntar de catre Client sau Membru exclusiv pe site. Romvac Company SA nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara siteului.
7.10 Romvac Company SA se obliga ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Utilizatorului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.
7.11 Exceptie de la prevederile art. 6.9 va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile prevazute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.
6.12. Romvac Company SA garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
6.13. Romvac Company SA nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

8. LEGATURI

Site-ul www.imunoinstant.ro poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.
Romvac Company SA. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

8.1 PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri referitoare la o anumita marca sau la un anumit produs clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului din Romania.

9. DECLINAREA RESPONSABILITATII

9.1 O parte din continutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, Romvac Company SA. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe site.

9.2 Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

9.3 Romvac Company SA nu-si asuma responsabilitatea cu privire la continutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, in schimb, isi asuma dreptul de a sterge (indeparta) orice continut care incalca Termenii si conditiile prezentului site sau care este in alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, Romvac Company SA. nu isi asuma responsabilitatea pentru monitorizarea permanenta a intregului continut gazduit pe site.

9.4 Romvac Company SA. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate.

9.5 Preturile publicate sunt informative si pot suferi modificari. Pretul produselor comandate si confirmate nu va suferi modificari intre momentul confirmarii comenzii si momentul intrarii produselor in posesia clientului.

9.6 Romvac Company SA. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afisate pe site.

9.7 Romvac Company SA. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

9.8 Romvac Company SA nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe site.

10. PROMOTII SI CONCURSURI

Promotiile si concursurile care se desfasoara pe site respecta regulamentele create de Romvac Company SA. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de posta electronica. Pentru a beneficia de promotii, comenzile trebuie sa respecte intocmai regulile afisate pe site. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata, iar in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Romvac Company SA. isi rezerva dreptul de a intrerupe sau de a anula o promotie in orice moment, fara nicio notificare prealabila.

11. CUM CUMPAR

11.1 Alege produsele
Navigati pe site utilizand fie meniul din partea dreapta a paginii, fie meniul principal, accesand butonul “Comanda Online”. Selectati produsul pe care doriti sa il adaugati in cos apasand optiunea “Adauga in cos”, fie direct din pagina de listare a produselor, fie din pagina de prezentare a produsului. Selectati cantitatea dorita din produsul selectat in casuta special alocata cantitatii. Daca produsul selectat este ultimul pe care doriti sa il adaugati in cos, selectati butonul “Finalizare comanda”. Daca doriti sa realizati o modificare in cosul de cumparaturi, apasati butonul “Actualizare” pentru salvarea modificarilor. Pentru a elimina un produs din lista de cumparaturi apasati butonul “renunta” Daca doriti sa navigati in continuare pe site, apasati butonul “Continua cumparaturile”.

11.2 Cum cumpar?
Daca nu aveti un cont pe site-ul www.imunoinstant.ro si doriti sa deveniti utilizator, completati casutele libere ale sectiunii “Cont nou” cu datele personale. Completarea datelor la sectiunea “Cont nou” va configureaza automat un cont in cadrul site-ului www.imunoinstant.ro.
Daca aveti cont, accesati in partea dreapta a zonei de “Finalizare comanda” si apasati apoi butonul “Log-In”.

11.3 Cum platesc?
Modalitatatea de plata a produselor este “la livrare” si se efectueaza la primirea coletului de la reprezentantul Romvac Company SA a companiei de curierat.

11.4 Modalitati de livrare
Produsele se livreaza la adresa indicata in rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastra unde va fi livrata prin intermediul unui operator al serviciului de curierat rapid sau a unui reprezentant Romvac Company SA. In acest caz, veti suporta costul de livrare daca valoarea facturii cu TVA inclus este mai mica de 500 lei. In cazul in care valoarea facturii cu TVA este mai mare de 500 lei, transportul este gratuit oriunde in Romania

11.5 Modalitati de plata
Plata ramburs – Comanda se achita la livrarea efectuata de catre operatorul serviciului de curierat rapid sau reprezentantul Romvac Compant SA. Plata va include si costul transportului conform ART 4.

11.6 Inainte de a apasa butonul “Finalizare comanda”, cititi sectiunea “Termeni si conditii” si bifati casuta special alocata daca sunteti de acord cu termenii stabiliti. Dupa finalizarea comenzii, veti primi un e-mail de informare despre inregistrarea cu succes a comenzii efectuate.

11.7 Pentru alte informatii sau detalii, reclamatii in ceea ce priveste comanda, trimiteti un e-mail la adresa office@imunoinstant.ro

11.8 Factura pentru produsele comandate de dumneavoastra se va emite de catre Societatea Romvac Company SA. cu datele mentionate mai sus.

12. TERMENE DE LIVRARE

12.1 Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unui operator de curierat rapid sau de catre reprezentantii Romvac Company SA.

12.2 Livrarile se vor efectua, in medie, in termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. In cazul in care produsul nu va fi livrat in termenul sus-mentionat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depasi 30 de zile de la confirmarii comenzii.

13. TAXE SUPLIMENTARE

13.1 Clientul va suporta pretul produselor si costul livrarii acestora. Romvac Company SA. nu percepe nicio taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. In situatia in care va sunt percepute taxe suplimentare, va rugam sa ne instiintati imediat la office@imunoinstant.ro. In cazul in care, produsul comandat nu se gaseste in stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsa disponibilitatii acestuia.

13.2 In cazul livrari produselor comandate la domiciliul/ resedinta/ adresa indicata de client se va percepe si costul livrarii comenzii daca valoarea facturii cu TVA este mai mica de 500 lei. Costul transportului este de 15 lei inclusiv TVA pe tot teritorilul Romaniei

13.3 Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

14. Garantii

14.1 Romvac Company SA garanteaza ca este autorizat in mod legal sa vanda produsele prevazute in prezentul contract si a obtinut si va pastra valabilitatea tuturor licentelor si/sau autorizatiilor necesare in acest sens, inclusiv de la producatorul Produselor.
14.2 Romvac Company SA garanteaza faptul ca toate produsele sunt libere de orice sarcini, drepturi de retentie, raspunderi sau restrictii si de orice drept al unor terte Parti, nu prezinta vicii ascunse, respecta standardele de calitate impuse de legislatia romana in vigoare, sunt sigure si nu prezinta riscuri pentru viata, sanatatea si/sau securitatea consumatorilor, ca ambalajele produselor vor fi inscriptionate in limba romana si vor fi insotite de prospectul in limba romana aprobat de autoritatile competente, de certificatul de conformitate, si de toate celelalte documente pe care autoritatile romane le pot solicita, in orice moment pe durata executarii contractului si va pune la dispozitia utilizatorului toate documentele referitoare la produse cerute de catre legislatia romana in vigoare.
14.3 Romvac Company SA raspunde pentru calitatea Produselor, in termenele de valabilitate, daca au fost respectate condiţiile de transport, manipulare şi depozitare. Romvac Company SA raspunde pentru prejudiciile cauzate de Produse, conform legislatiei in vigoare.
14.4 RETRAGEREA DE PE PIATA. Romvac Company SA are raspunderea si este autorizat sa stabileasca, daca vreun lot de Produse trebuie sa fie oprit de la comercializare sau retras de pe piata, fiind neconform sau este suspect de a fi neconform. Romvac Company SA are raspunderea sa informeze si sa notifice toate autoritatile competente cu privire la intentia de retragere a produsului care este sau este suspectat de a fi neconform. Romcav Company SA si utilizatorul se vor informa reciproc si imediat despre orice actiuni de retragere care afecteaza sau care ar putea afecta produsele. Romvac Company SA va suporta integral costurile retragerii de pe piata a produselor

15. RETURNAREA PRODUSELOR

15.1 Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Romvac Company SA. retragerea din contractul la distanta, fara a justifica decizia de retragere si fara a suporta alte costuri, in termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrarii in posesia fizica a produsului/produselor.
15.2 Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesia fizica a produselor comandate, sa notifice in scris, printr-un e-mail, transmis la adresa office@imunoinstant decizia sa de a renunta la produsele comandate. Pentru a va exercita dreptul de retragere va rugam sa completati formularul de retragere.
15.3 Aveti obligatia ca in termen de cel mult 14 zile de la data comunicarii deciziei de retragere sa returnati produsele la urmatoarea adresa: Sos Centurii nr 7, Voluntari, Ilfov, Romania. Produsele returnate vor fi insotite de o copie a facturii cu care au fost livrate si a dovezii de plata.
15.4 Romvac Company SA. va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, in termen de 30 zile calendaristice de la data receptionarii acestora la adresa mai sus-mentionata. In cazul in care produsele nu au fost receptionate in 14 zile de la data comunicarii formularului de retragere, Romvac Company SA. va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnarii imediat ce acestea vor fi receptionate.
15.5 Romvac Company SA va restitui contravaloarea produselor comandate si a costului livrarii prin virament bancar in contul bancar indicat de client. Costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.
15.5 In cazul in care clientul doreste returul partial al unei comenzi, adica numai a unor produse din comanda, Romvac Company SA. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul doreste sa le returneze, fara a returna costul ocazionat de livrarea produselor. Si in acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de catre client.
15.6 Consumatorul nu poate denunta unilateral (in conditiile art.16, literele d) si e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate, produse care se pot degrada ori deteriora rapid.
15.7 Produsele care urmeaza a fi returnate trebuie sa fie sigilate, intacte si nedeteriorate.

16. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1 Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Romvac Company SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastra.
16.2 Prin completarea datelor necesare crearii contului de utilizator si/sau comenzii clientul declara si accepta si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre operator in concordanta cu scopurile declarate, mai sus mentionate.
16.3 Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de interventie asupra datelor (art. 14); dreptul de opozitie la prelucrarea datelor (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

17. FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.imunoinstant.ro SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA SERVERULUI CARE GAZDUIESTE SITE-UL www.imunoinstant.ro VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.imunoinstant.ro SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ANGAJAREA RASPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

18. LITIGII

Orice neintelegeri nascute din sau in legatura cu prezentul contract vor fi solutionate pe cale amiabila. In caz contrar, diferendul ivit se va solutiona de catre instantele judecatoresti competente de la sediul SC Romvac Company SA.