OUL HIPERIMUN PC2

 
Prezentare: OUL HIPERIMUN PC2 este diferit de oul de consum. OUL HIPERIMUN PC2 provine de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de 20-30 antigene special tratate.

OUL HIPERIMUN PC2 conține imunoglobuline specifice pentru anumiți germeni patogeni rezistenți sau sensibili la antibiotice dar și imunomodulatori și factori de transfer de o importanță deosebită în refacerea și stimularea răspunsului imun al întregului organism, precum și ovotransferine specifice.

Aspect: Ou de găină cu coajă de culoare albă sau maronie.

Forma de prezentare: 10 ouă hiperimune PC2, ambalate în cutii din carton, sigilate.

Lista ingredientelor: Un ou hiperimun conține 200 mg de Imunoglobulină Y, 20 mg de ovotransferină(12% din albuș).
Oul hiperimun PC2 conține anticorpi de gaină (imunoglobulina Y) contra: Acinetobacter baumannii, Streptococcus pneumonia, Escherichia coli, Staphylococcus pneumonia, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Pseudomonas aeruginosa, Clostridium difficile – spori, Clostridium difficile – corpi bacterieni, Clostridium difficile- anatoxină, Candida albicans, Helicobacter pylori, Streptococcus mutants).

Acțiune si informații despre produs: Se știe că oul de găină normal, de consum, este un aliment complet având proprietăți nutritive datorită compoziției sale: proteine, glucide, microelemente ( calciu, magneziu, fosfor, potasiu), dar și proprietăți terapeutice prin unele componente prezente în albuș și gălbenuș: ovotransferină și imunoglobuline de pasăre (IgY). Cu alte cuvinte, oul de consum din comerț sau din gospodăriile populației conține imunoglobulină Y contra agenților patogeni cu care găina a venit în contact fie întâmplător, fie prin vaccinarea păsărilor pentru prevenția anumitor boli. Oul hiperimun PC2 are aceleași calități nutritive ca și oul de consum conținând în plus imunoglobulinele Y specifice, de interes (minim 200 mg ) contra unor agenți patogeni rezistenți la antibiotic, care evoluează la om.

Oul hiperimun PC2 provine de la găini Gallus domesticus imunizate cu un amestec de antigene(bacterii rezistente la antibiotic recoltate de la pacienți umani). Ou hiperimun PC2, prin conținutul său, reprezintă o sursă valoroasă de imunoglobulină Y (anticorpi), cu multiple avantaje de tipul rapidității acțiunii sale și susținerii organismului în fața diverselor agresiuni, contribuind la întărirea imunității acestuia.

Produsul poate fi folosit de persoanele de toate vârstele (copii si adulți), in general cu un sistem imun slăbit (diabet, boli cronice etc.), mai ales in cazul expunerii la o situație provocatoare de infecții cu unul din agentii patogeni fată de care, in oul hiperimun exista imunoglobuline Y specifice, fiind un sprijin imunitar. Produsul se adresează si persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani si care se confrunta cu fenomenul de imunosenescența ( slăbirea sistemului imun).

Ou hiperimun PC2 este, de asemenea un bun adjuvant in boli noninfecțioase de tipul celor cardiovasculare, cancer, scleroza, artrita, inflamații.

Produsul ajuta la menținerea structurii si funcționării articulațiilor, contribuie la menținerea nivelui normal al colesterolului din sânge si la reglarea activității musculare ( inclusive a mușchiului cardiac). Produsul se adresează inclusiv persoanelor care depun efort fizic intens ( sportive, militare etc.), fiind adecvat unui stil de viață alert si sănătos.

Mod de folosire: : Ou hiperimun PC2 se prepară prin introducerea lui ca atare, in apa clocotită (100°C) si fierbere timp de 4 minute, după care se introduce rapid sub jet de apă rece. După fierbere, gălbenușul trebuie sa fie moale.
Oul poate fi consumat si sub forma de șodou, amestecat cu lapte căldut si miere, fie integral (pentru persoanele care tolerează albușul), fie numai prin folosirea gălbenușului. Consumul Oului hiperimun PC2 se repetă zilnic, timp de minim 30 de zile, consecutive. Se va consuma un ou pe zi. La persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cu afecțiuni cronice, consumul oului se poate face in mod susținut, timp îndelungat.

Atenţionări: Produsul nu este un medicament ci un aliment care reprezintă un sprijin imunitar pentru organism.
Posibilele alergii nu sunt specific Oului hiperimun ci oricărui ou de consum.
Consumul oului nu exclude importanta unui regim alimentar echilibrat si variat si un stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea si la indemâna copiilor
Ouăle trebuie consumate in perioada de valabilitate
Pentru a se păstra integral proprietățile biologice ale produsului, se va evita contactul acestuia cu băuturi fierbinți.
Produsul se poate administra si in timpul sarcinii si alăptării.
Consumul oului hiperimun nu afectează activitatea medicamentelor in tractusul digestiv, nici absorbția lor in circulația sanguina sau activitatea lor in organism. Acesta se poate consuma chiar daca se ia tratament medicamentos.

Precauţii de utilizare: Nu se va administra persoanelor cu alergie la ou.
Nu se vor intrebuinta ouă din cutii neetichetate, din cutii sparte sau cu sigiliul rupt

Condiţii de păstrare: Ou hiperimun PC2 se păstrează la temperatura de 2-8°C.

Termen de valabilitate: A se consuma până la data inscripționată pe ou si ambalaj, conform recomandărilor producătorului.

Producător: S C ROMVAC COMPANY S A Voluntari, Sos. Centurii Nr. 7.

Telefon: 0213503109

E-mail: office@imunoinstant.ro

Cumpără