39.70 lei

IMUNOINSTANT MULTIPLU este un produs lichid, obținut din gălbenușul ouălor recoltate de la găini (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene specifice contra unor bacterii și ciuperci.

Conține imunoglobuline Y (anticorpi produși de găină ) extrase din gălbenușul de ou, contra Escherichia coli, Streptococcus pneumoniae, Acinetobacter baumannii, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Pseudomonas aeruginosa, Clostridium difficile-spori, Clostridium difficile-corpi bacterieni, Clostridium difficile-anatoxina, Candida albicans, Helicobacter pylori, Streptococcus mutans.

Categorie:

Descriere Produs

Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă sau polipropilenă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.

Mod de utilizare: La adulţi produsul se utilizează per os (pe cale orală) seara, înainte de culcare. Înainte de utilizarea produsului este obligatoriu să se efectueze igiena orală. Se desigilează dopul flaconului cu lichid steril şi se ingeră conţinutul, în reprize, astfel: se utilizează câte 10-15 ml de lichid/repriză, se face gargară şi se înghit; procesul se repetă până la terminarea întregului conţinut. Gargara trebuie să dureze pentru tot conţinutul minimum 2 minute. După ingerarea soluţiei buvabile nu se consumă alimente şi băuturi până dimineaţa.

Perioada de utilizare recomandată a produsului IMUNOINSTANT MULTIPLU este de minimum 10 zile; ea poate fi prelungită la recomandarea terapeutului în funcţie de afecţiunea diagnosticată. Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea produsului cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atenționări:Produsul se folosește ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.
Produsul IMUNOINSTANT Multiplu este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemână copiilor.
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
Nu se va utiliza mai mult de un flacon pe zi.
Conținutul unui flacon de 2 ml sau de 80 ml este pentru o singură administrare.
Produsul se poate administra în timpul sarcinii și alăptării.

Precauții de utilizare: Nu se va administra persoanelor cu alergie la ou

Informații adiționale

Aspect

Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Lista ingredientelor

200 mg de Imunoglobulină Y, Soluție apoasă

Condiții de păstrare

IMUNOINSTANT Multiplu se păstrează la temperatură de 2-8°C,in ambalaj original, ferit de lumină.

Termen de valabilitate

Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului.

Producător

ROMVAC COMPANY S.A., jud. Ilfov, Voluntari, șos. Centurii, nr. 7.

Notificare

SNPMAPS, Seria: AA/ nr: 7484 /07.04.2014