Imunoinstant Klebsiella pneumoniae

28.50 lei

IMUNOINSTANT KP este un produs obținut din ouăle recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un antigen. Proteinele sunt extrase din galbenuș (Y) la rece, în soluție acidă și purificate prin filtrări succesive inclusiv prin filtru de 0,22µm obținându-se un produs steril.

Categorie:

Descriere Produs

Forma de prezentare: 2 ml și 80 ml IMUNOINSTANT KP în flacoane de 3 ml, respectiv 100 ml din sticlă sau polipropilenă, pentru o singură utilizare zilnică. Nu se vor întrebuința flacoanele neetichetate, flacoane care conțin flocoane, flacoane sparte sau cu sigiliul rupt.

Mod de folosire: IMUNOINSTANT KP se folosește pentru întărirea imunității organismului, făcând gargară timp de 2 minute cu conținutul întregului flacon, după care produsul se înghite. Înaintea utilizării produsului, trebuie facută igiena orală.

Perioada de administrare recomandată a produsului este de minim 10 zile. Aceasta poate fi prelungită de către medicul terapeut, în funcție de afecțiunea diagnosticată. Pentru o eficientă sporită se recomandă asocierea soluției buvabile cu pulberea liofilizata Imunoinstant G.

Atenționări: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu se va utiliza mai mult de un flacon odată. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor mici.
Odată desfăcut sigiliul și flaconul, trebuie folosit tot conținutul flaconului.

Precauții de utilizare: Nu se va administra persoanelor cu alergie la ou.

Informații adiționale

Aspect

Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Lista ingredientelor

200 mg de Imunoglobulină Y, Soluție apoasă

Condiții de păstrare

IMUNOINSTANT KP se păstrează la temperatura de 2 – 8°C, ferit de lumină.

Termen de valabilitate

Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului.

Producător

ROMVAC COMPANY S.A., jud. Ilfov, Voluntari, șos. Centurii, nr. 7.

Notificare

SNPMAPS, nr. AA 7484/2014