Imunoinstant Junior Multiplu

163.00 lei

Imunoinstant Junior Multiplu este un produs obținut din gălbenușul ouălor recoltate de la găinile ( Gallus domesticus) imunizate cu mai mulți antigeni: Klebsiella pneumoniae, Streptococcus pneumoniae, Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Escherichia coli, Clostridium difficile, Candida albicans, Streptococcus mutans, Acinetobacter baumannii.

Categorie:

Descriere Produs

Formă de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 3 ml din sticlă sau polipropilenă cu un conţinut de 2 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.
Lista ingredientelor: Un flacon 2ml conține 50 mg de Imunoglobuline Y extrase din gălbenușul de ou în soluție apoasă și este pentru o singură utilizare.

Mod de utilizare: La copii conţinutul întregului flacon se administrează pe cale orală. Înainte de utilizarea produsului este recomandat să se efectueze igiena orală; după ingerarea soluţiei buvabile a nu se consuma alimente sau băuturi cel puţin o oră.
Perioada de utilizare recomandată a produsului IMUNOINSTANT JUNIOR MULTIPLU este de minim 10 zile; ea poate fi prelungită la recomandarea terapeutului în funcţie de afecţiunea diagnosticată. Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea produsului cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atenționări: Produsul se folosește ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.
Produsul IMUNOINSTANT JUNIOR MULTIPLU este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.
Conținutul unui flacon este pentru o singură utilizare.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Precauții de utilizare: Nu se va administra persoanelor cu alergie la ou.

Informații adiționale

Aspect

Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Lista ingredientelor

produsul conține Imunoglobuline Y – anticorpi produşi de găină (Gallus domesticus) – extrase din gălbenușul de ou hiperimun, anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile – corpi bacterieni, Clostridium difficile – anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei.

Condiții de păstrare

Imunoinstant Junior Multiplu se pastreaa la temperatură de 2- 8 C, ferit de lumină

Termen de valabilitate

Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului.

Producător

S C ROMVAC COMPANY S A Voluntari, Șoș. Centurii Nr. 7.

Notificare

SNPMAPS, nr. AA 7484/2014