PRO-Egg White ENERGY

35.50 lei

PRO-Egg White ENERGY reprezintă o pulbere provenită din albuş din ouă recoltate de la găini domestice (Gallus domesticus), crescute în hale proprii, uscat prin liofilizare/atomizare.

Categorie:

Descriere Produs

Acțiune și informații despre produs:
PRO-Egg White ENERGY Pulbere este un supliment energetic cu conţinut proteic total de peste 40%. Proteina conţinută se caracterizează printr-un nivel ridicat al absorbţiei pe segmentul intestinal; aceasta se realizează lent pe parcursul a 3-4 ore.
PRO-Egg White ENERGY Pulbere este recomandat pentru persoane adulte care efectuează un efort fizic sporit, precum: sportivi de performanţă, culturişti, soldaţi în activitate; de asemenea este recomandat ca supliment alimentar datorită conţinutului proteic ridicat în diferite diete, precum şi pentru un regim de viaţă sănătos.

Mod de utilizare: La adulţi: A se administra 1-2 plicuri pe zi, cu 3-4 ore înainte de realizarea unui efort fizic sporit. Produsul se administrează pe cale orală, dizolvat în lichide reci sau călduţe – lapte, iaurt, apă, sucuri de fructe etc. Se recomandă prepararea unui plic la 250 ml lichid (echivalentul unui pahar). În funcţie de preferinţe se pot face şi amestecuri mai concentrate. Pentru o omogenizare corespunzătoare se recomandă adăugarea pulberii peste lichidul rece/călduţ.

Reacţii adverse posibile: La dozele recomandate nu există.

Atenționari: : A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
A nu se lăsa la vederea şi îndemâna copiilor mici.
Produsul PRO-Egg White ENERGY Pulbere este un supliment alimentar si nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată, corespunzătoare unui stil de viaţă sănătos.
Produsul nu se va încălzi, găti şi nu se va adăuga în lichide fierbinţi.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
A se consuma în maximum 24 ore de la deschiderea ambalajului original.
A se consuma cu precauţie de către subiecţii cu fond alergic.

Sarcina şi alăptarea: Produsul PRO-Egg White ENERGY Pulbere se poate administra în timpul sarcinii şi în timpul perioadei de alăptare; cereţi întotdeauna sfatul medicului în provinţa administrării acestui produs.

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: Produsul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Recomandări: pe zonele afectate, în dermatie, dermatoze, plăci psoriazice, plăgi deschise suprainfectate cu diverse microorganisme, prurit, acnee, arsuri, plăgi postoperatorii, micoze cutanate.

Precauții de utilizare: Produsul poate fi administrat pe o perioadă îndelungată!
Nu se va administra persoanelor alergice la ou!

Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al producătorului.

Informații adiționale

Aspect

pudră

Lista ingredientelor

albuş de ou liofilizat/atomizat – 100%.

Condiții de păstrare

PRO-Egg White ENERGY se păstrează la temperatură de 2 – 8°C, în ambalajul original, în ambalajul original.

Producător

ROMVAC COMPANY S.A, șoș.Centurii,nr.7,Voluntari,jud. Ilfov.

Notificare

Seria AA, nr. 10907/18.09.2017