Imunoinstant anti-Staphylococcus aureus

Ingrediente: produsul conține Imunoglobuline Y – anticorpi produşi de găină (Gallus Domesticus) – extrase din gălbenușul de ou hiperimun, anti-Staphylococcus aureus.

Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Forma de prezentare: Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă sau polipropilenă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.

Acțiune și informații despre produs:
IMUNOINSTANT anti-Staphylococcus aureus este un produs obţinut din gălbenuşul ouălor recoltate de la găini imunizate cu antigenul Staphylococcus aureus.
Flaconul de 80 ml conține 200 mg Imunoglobulină Y în soluție apoasă și reprezintă o doză/zi pentru un adult.
IMUNOINSTANT anti-Staphylococcus aureus se folosește pentru întărirea mecanismelor de apărare ale organismului, fiind un ajutor activ în lupta cu agresorii biologici.

Mod de folosire: La adulţi produsul se utilizează per os (pe cale orală) seara, înainte de culcare. Înainte de utilizarea produsului este obligatoriu să se efectueze igiena orală. Se desigilează dopul flaconului cu lichid steril şi se ingeră conţinutul, în reprize, astfel: se utilizează câte 10-15 ml de lichid/repriză, se face gargară şi se înghit; procesul se repetă până la terminarea întregului conţinut. Gargara trebuie să dureze pentru tot conţinutul minimum 2 minute. După ingerarea soluţiei buvabile nu se consumă alimente şi băuturi până dimineaţa.

Perioada de utilizare recomandată a produsului IMUNOINSTANT anti-Staphylococcus aureus este de minimum 10 zile; ea poate fi prelungită la recomandarea terapeutului în funcţie de afecţiunea diagnosticată. Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea produsului cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atenționări: Produsul se folosește ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.
Produsul IMUNOINSTANT anti-Staphylococcus Aureus este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.
Conținutul unui flacon este pentru o singură utilizare.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii si alăptării.

Precauții de utilizare: Nu se va administra persoanelor cu alergie la ou.

Condiții de păstrare: : IMUNOINSTANT anti-Staphylococcus aureus se păstrează la temperatura de 2-8oC, în ambalaj original.

Termen de valabilitate: Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului.

Producător: ROMVAC COMPANY S.A., jud. Ilfov, Voluntari, șos. Centurii, nr. 7.

Telefon: 021 350 31 09

E-mail: office@imunoinstant.ro

Notificare: SNPMAPS, nr. AA 7484/2014
Cumpără