Imunoinstant Junior Multiplu

Ingrediente: produsul conține Imunoglobuline Y – anticorpi produşi de găină (Gallus domesticus) – extrase din gălbenușul de ou hiperimun, anti: Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile – corpi bacterieni, Clostridium difficile – anatoxina, Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei.

Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Formă de prezentare:
Produsul este condiționat în flacoane de 3 ml din sticlă sau polipropilenă cu un conţinut de 2 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.

Acțiune și informații despre produs:
IMUNOINSTANT JUNIOR MULTIPLU este un produs obţinut din gălbenuşul ouălor recoltate de la găini imunizate cu un cumul de antigene.
Flaconul de 2 ml conține 50 mg Imunoglobulină Y în soluție apoasă și reprezintă o doză/zi pentru un copil.
IMUNOINSTANT JUNIOR MULTIPLU se folosește pentru întărirea mecanismelor de apărare ale organismului, fiind un ajutor activ în lupta cu agresorii biologici.

Mod de utilizare:
La copii conţinutul întregului flacon se administrează pe cale orală. Înainte de utilizarea produsului este recomandat să se efectueze igiena orală; după ingerarea soluţiei buvabile a nu se consuma alimente sau băuturi cel puţin o oră.
Perioada de utilizare recomandată a produsului IMUNOINSTANT JUNIOR MULTIPLU este de minim 10 zile; ea poate fi prelungită la recomandarea terapeutului în funcţie de afecţiunea diagnosticată. Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea produsului cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atenţionări:
Produsul se folosește ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.
Produsul IMUNOINSTANT JUNIOR MULTIPLU este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.
Conținutul unui flacon este pentru o singură utilizare.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.
Precautii de utilizare: Nu se va consuma de către persoanele cu alergie la ou.

Condiții de păstrare: IMUNOINSTANT Junior Multiplu (soluție apoasă) se păstrează la temperatură de 2-8°C, ferit de lumină.

Termen de valabilitate: Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului.

Producător: ROMVAC COMPANY S.A. Voluntari, Șos. Centurii Nr. 7.

Telefon: 0213503109

E-mail: office@imunoinstant.ro

Notificare: SNPMAPS, nr. AA 7484/2014
Cumpără