IMUNOINSTANT Junior

 

Prezentare: IMUNOINSTANT Junior (soluție apoasă) este un produs obţinut din ouăle recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un antigen. Proteinele sunt extrase din gălbenuş (Y) la rece în soluţie acidă şi purificate prin filtrări succesive inclusiv prin filtru de 0,22µm obţinându-se un produs steril.

Aspect: Lichid limpede sau uşor opalescent, fără depozit.

Forma de prezentare: 2 ml IMUNOINSTANT Junior (soluție apoasă) în flacoane de 3 ml din sticlă sau polipropilenă, pentru o singură utilizare zilnică. Nu se vor întrebuința flacoanele neetichetate, flacoane care conțin flocoane, flacoane sparte sau cu sigiliul rupt.

Lista ingredientelor: Un flacon de 2 ml conține 50 mg Imunoglobulină Y extrasă din gălbenușul de ou în soluție apoasă și este pentru o singură utilizare.

Mod de folosire: IMUNOINSTANT Junior (soluție apoasă) se folosește pentru întărirea imunității organismului. Conținutul întregului flacon se administrează pe cale orală. Operațiunea se repetă zilnic timp de 4-5 zile consecutiv.

Atenționări: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu se va utiliza mai mult de un flacon odată. A nu se lasă la vederea și la îndemâna copiilor mici.

Odată desfăcut sigiliul flaconul, trebuie folosit tot conținutul flaconului.

Precauții de utilizare: Nu se va administra persoanelor cu alergie la ou.

Condiții de păstrare: IMUNOINSTANT Junior (soluție apoasă) se păstrează la temperatură de 2-8°C, ferit de lumină.

Termen de valabilitate: Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului.

Producător: S C ROMVAC COMPANY S A Voluntari, Șoș. Centurii Nr. 7.

Telefon: 0213503109

E-mail: office@imunoinstant.ro

Notificare: SNPMAPS, nr. AA 7484/2014
Cumpără