Ce este Imunoinstant?

Supliment alimentar cu conținut bogat de imunoglobulină (monospecifica / polispecifica) extrasă din gălbenușul ouălor provenite de la găini imunizate cu microorganism patogene pentru om, isolate de la pacienți din spitalele din România

Ce face Imunoinstant?

Acest supliment alimentar acționează specific asupra unor infecții cauzate de microorganism rezistente la antibiotice, ajutând la stimularea răspunsului sistemului imunitar și la menținerea stării de bine a întregului organism.

De ce să folosim produsele din gama Imunoinstant?

Din cauza utilizării excesive și incorecte a antibioticelor în patogenia umană, numărul microorganismelor rezistente la aceste medicamente a crescut alarmant. Astfel, s-a născut necesitatea dezvoltăriimetodologii alternative de tratare a infecțiilor cauzate de aceste microorganisme.

Imunoglobulinele specifice din gama de produse Imunoinstant pot fi utilizate ca adjuvant în tratarea specifică a infecțiilor bacteriene și virale, inclusive a tulpinilor microbiene ce prezintă rezistență la antibiotice.

Cui se adreseaza produsele din gama Imunoinstant?

Aceste produse naturale se adresează tuturor categoriilor de vârstă, exceptând persoanele cu potențial alergic la proteinele din ou. Produsele pot fi folosite de persoanele de toate vârstele (copii și adulți), în general cu un sistem imun slăbit (diabet, boli cronice etc.), mai ales în cazul expunerii la o situație provocatoare, de infecții, cu unul din agenții patogeni față de care în oul hiperimun, există imunoglobuline Y specific.

Produsele se adresează în special, persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani care se confruntă cu fenomenul de imunosenescență ( slăbirea sistemului imun).

Produsele se adresează inclusiv, persoanelor care depun un efort intens (sportiv, militar etc.), fiind adecvate unui stil de viață alert și sănătos.