IMUNOINSTANT Escherichia Coli

 

Prezentare: IMUNOINSTANT EC este un produs obținut din ouăle recoltate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un antigen. Proteinele sunt extrase din gălbenuș (Y) la rece, în soluție acidă și purificate prin filtrări succesive inclusiv prin filtru de 0,22µm obținându-se un produs steril.

Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Forma de prezentare: 2 ml și 80 ml IMUNOINSTANT EC în flacoane de 3 ml, respectiv 100 ml din sticlă sau polipropilenă, pentru o singură utilizare zilnică. Nu se vor întrebuința flacoanele neetichetate, flacoane care conțin flocoane, flacoane sparte sau cu sigiliul rupt.

Lista ingredientelor: Un flacon de 80 ml conține 200 mg Imunoglobulină Y extrasă din gălbenușul de ou, în solutie apoasă și este pentru o singură utilizare. Un flacon de 2 ml conține 50 mg de Imunoglobulină Y extrasă din gălbenușul de ou în soluție apoasă și este pentru o singură utilizare.

Mod de folosire: IMUNOINSTANT EC se folosește pentru întărirea imunității organismului, făcând gargară cu conținutul întregului flacon în reprize de câte 10-15 ml, după care produsul se înghite. Operațiunea trebuie să dureze minim 2 minute și se repetă zilnic, timp de 10 zile consecutiv, conform instrucțiunilor de folosire.

Precauții de utilizare: Nu se va administra persoanelor cu alergie la ou.

Condiții de păstrare: IMUNOINSTANT EC se păstrează la temperatura de 2 – 8°C, ferit de lumină.

Termen de valabilitate: Un an de la data fabricației, conform recomandărilor producătorului.

Producător: ROMVAC COMPANY S.A., jud. Ilfov, Voluntari, șos. Centurii, nr.7.

Telefon: 021 350 31 09

E-mail: office@imunoinstant.ro

Notificare: SNPMAPS, nr. AA 7484/2014
Cumpără