Imunoinstant Candida

 


Forma de prezentare: IMUNOINSTANT Candida este un produs obtinut din galbenusul oualor recoltate de la gaini (Gallus domensticus) imunizate cu mai multe antigene Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei, Candida parapsilosis si Candida tropicalis.

Ingrediente: produsul conține imunoglobuline Y (anticorpi produși de găină) extrase din gălbenușul de ou, contra Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei, Candida parapsilosis și Candida tropicalis.

Mod de folosire: La adulți, produsul condiționat în flacoane cu 80 ml de soluție sterilă se administrează per os (pe cale orală), seară, după igiena orală, înainte de culcare. Se desigilează dopul flaconului cu lichid steril și se ingera întreg conținutul, în reprize, astfel: se administrează câte 10-15 ml de lichid/repriză, se face gargară și se înghit; procesul se repetă până la terminarea întregului conținut. Gargara trebuie să dureze pentru tot continul minim 2 minute. După ingerarea soluției buvabile nu se consumă alimente și băuturi până dimineață. Pe parcursul nopții Imunoglobulină Y acționează benefic la nivelul aparatului digestiv și este absorbită prin mucoasa acestuia.

Perioada de administrare recomandată a produsului este de minim 10 zile. Aceasta poate fi prelungită de către medicul terapeut, în funcție de afecțiunea diagnosticată. Pentru o eficientă sporită se recomandă asocierea soluției buvabile cu pulberea liofilizata Imunoinstant G.

Precauții de utilizare: Nu se administrază persoanelor cu alergie la ou.

Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al producătorului.

Conditii de pastrare: Imunoinstant Candida se păstrează la temperatură de 2 – 8°C, în ambalajul original.

Termen de valabilitate: Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Producator: ROMVAC COMPANY S.A., jud. Ilfov, Voluntari, șos. Centurii, nr. 7.

Telefon: 021 350 31 09

E-mail: office@imunoinstant.ro

Notificare: SNPMAPS, Seria: AA/ nr: 7484 /07.04.2014
Cumpără