Imunoinstant anti-Virusul Varicelo-Zosterian

 

Ingrediente: produsul conține Imunoglobuline Y – anticorpi produşi de găină (Gallus domesticus) – extrase din gălbenușul de ou hiperimun, anti-virusul varicelo-zosterian.

Aspect: Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Formă de prezentare:
Produsul este condiționat în flacoane de 100 ml din sticlă sau polipropilenă cu un conţinut de 80 ml soluţie sterilă pentru o singură utilizare zilnică.

Acțiune și informații despre produs:
IMUNOINSTANT anti-virusului varicelo-zosterian este un produs obţinut din gălbenuşul ouălor recoltate de la găini imunizate cu antigenul tulpina Oka vie, atenuată, a virusului varicelo-zosterian.
Flaconul de 80 ml conține 200 mg Imunoglobulină Y în soluție apoasă și reprezintă o doză/zi pentru un adult.
IMUNOINSTANT anti-virusului varicelo-zosterian se folosește pentru întărirea mecanismelor de aparare ale organismului, fiind un ajutor activ in lupta cu agresorii biologici.

Mod de folosire: La adulţi produsul se utilizeaza per os (pe cale orală) seara, înainte de culcare. Înainte de utilizarea produsului este obligatoriu să se efectueze igiena orală. Se desigilează dopul flaconului cu lichid steril şi se ingeră conţinutul, în reprize, astfel: se utilizeaza câte 10-15 ml de lichid/repriză, se face gargară şi se înghit; procesul se repetă până la terminarea întregului conţinut. Gargara trebuie să dureze pentru tot conţinutul minim 2 minute. După ingerarea soluţiei buvabile nu se consumă alimente şi băuturi până dimineaţa.

Perioada de utilizare recomandată a produsului IMUNOINSTANT anti-Virusului Varicelo-Zosterian este de minim 10 zile; ea poate fi prelungită la recomandarea terapeutului în funcţie de afecţiunea diagnosticată. Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea produsului cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Atenționari: Produsul se folosește ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.
Produsul IMUNOINSTANT anti-virusului varicelo-zosterian este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.
Conținutul unui flacon este pentru o singură utilizare.
A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii si alăptării.

Precauții de utilizare: Nu se administrază persoanelor cu alergie la ou.

Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al producătorului.

Conditii de pastrare: Imunoinstant anti-Virusul Varicelo-Zosterian se păstrează la temperatură de 2 – 8°C, în ambalajul original.

Termen de valabilitate: Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Producator: ROMVAC COMPANY S.A., jud. Ilfov, Voluntari, șos. Centurii, nr. 7.

Telefon: 021 350 31 09

E-mail: office@imunoinstant.ro

Notificare: SNPMAPS, Seria: AA/ nr: 7484 /07.04.2014
Cumpără