Imunoinstant anti Virusul varicelo-zosterian

 


Forma de prezentare: IMUNOINSTANT anti Virusul varicelo-zosterian este un produs obtinut din galbenusul ouălor recoltate de la gaini (Gallus domensticus) imunizate cu antigenul Proteus mirabilis.

Ingrediente: Un flacon de 80 ml contine 200 mg de Imunoglobulina Y extrasa din galbenusul de ou hiperimun, in solutie apoasa si este pentru o singura utilizare.

Mod de folosire: IMUNOINSTANT anti Virusul varicelo-zosterian se folosește pentru întărirea imunității organismului, făcând gargară cu conținutul întregului flacon în reprize de câte 10-15 ml, după care produsul se înghite. Operațiunea trebuie să dureze minim 2 minute și se repetă zilnic, timp de 10 zile consecutiv, conform instrucțiunilor de folosire.

Atenționari: Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu se va utiliza mai mult de un flacon odată. A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor. După desigilarea flaconului, conținutul se consumă în întregime.

Precauții de utilizare: Nu se administrază persoanelor cu alergie la ou.

Pentru orice informaţii referitoare la acest produs, vă rugăm să contactaţi reprezentantul local al producătorului.

Conditii de pastrare: Imunoinstant anti Virusul varicelo-zosterian se păstrează la temperatură de 2 – 8°C, în ambalajul original.

Termen de valabilitate: Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Producator: ROMVAC COMPANY S.A., jud. Ilfov, Voluntari, șos. Centurii, nr. 7.

Telefon: 021 350 31 09

E-mail: office@imunoinstant.ro

Notificare: SNPMAPS, Seria: AA/ nr: 7484 /07.04.2014
Cumpără